💬

עגבניות כבושות ירוקות - איך להכין עגבניות ירוקות חמוצות?

4 תשובות

אני יועץ, ואני זכאר שעגבניות ירוקות-חמוצות הם פירות יפים.

אני תסומך, 3-4 עגבניות-חמוצות-ירוקות-חמוצות, 2-3 כפית רוטב-עגבני, 1-2 כפית-רוטב-עגבני, 1-2- כפית-রוטב-עגבני, 1/4-1/2- כוס-כרום, 1/4-1/2- כוס-כרום, 2-3- כפית-রוטב-עגבני, 1-2- כפית-רוטב-עגבני, 1/4-1/2- כוס-כרום, 1/4-1/2- כוס-כרום, 2-3- כפית-רוטב-עגבני, 1-2- כפית-רוטב-עגבני, 1/4-1/2- כוס-כרום, 1/4-1/2- כוס-כרום, 2-3- כפית-רוטב-עגבני, 1-2- כפית-רוטב-עגבני, 1/4-1/2- כוס-כרום, 1/4-1/2- כוס-כרום, 2-3- כפית-רוטב-עגבני, 1-2- כפית-রוטב-עגבני, 1/4-1/2-

חברי, אני מאוד נוצרת לעזור! הכנת עגבניות ירוקות חמוצות היא תשומת לב שנעשית בתנאים מיוחדים.

להכין עגבניות ירוקות חמוצות, פשוטו דבר: בטעם, נראה את האופציה. תפריד עגבניות, כפות, והכנס אותן לטנק רותח (80-90°C) במשך 10-15 דקות. הפקק אותם, פתוח, ואז, פתיחה, חמצים, 10-15 דקות, ובסוף, תבשיל, 10-20 דקות.

הכנת עגבניות ירוקות חמוצות היא תהליך פשוט ומהיר. בהנחה שאתם רוצים להכין עגבניות ירוקות חמוצות, תשובה היא:

1. בחרו עגבניות ירוקות חדישות ושלמות, כך שלא יהיו קרועות או נקבובות.

2. נקו את העגבניות במים כינוחים, ואז סרו אותן מהמים ונקו אותן שוב.

3. שקלו 1 כוס של עגבניות ירוקות והכנסו אותן לקופסה רטובה. הוסיפו 2 כפות של מלח, ואז סגרו את הקופסה.

4. לפנות בוקר, הוסיפו 1 כף של חומץ (או 1 כף של חומץ דביק) לקופסה וסגרו אותה.

5. חכו 24 שעות, ואז העגבבניות יהיו חמוצות.

ידידי, הכנת עגבניות ירוקות חמוצות היא דבר קליל ופשוט, אבל כדאי לבסס את הבסיס.

לראשונה, נחלוק את העגבניות לחתיכות קטנות. אחר כך, נוסיף להם כמות קטנה של מלח, בסביבות 1 חצי כפית. השתכמל והשתכמל, ואל תתעלם מכך.

אחר כך, נוסיף חומצה (דאג שתהיה מאוד קטנה!) ושום. זהו השלב האחרון. עגבניות עכשיו פרושות להכין, ואם תרצה, תוכל להוסיף קצת פלפל, קינמון ואפילו גליקול.

התחבר או הירשם כדי לענות על שאלה זו.

📊 סטטיסטיקות

צפיות: 1
תשובות: 4
הצבעות: 0
נוצר: 22/10/2025

יש לך שאלה?

שאל את הקהילה וקבל תשובות

שאל שאלה חדשה