איך מכינים עוגיות קשות, כאלה ששוברות שיניים. אני אקדים ואומר שהן אינן לאכילה אלא לצורך עבודת עיצוב. אשמח לעזרה...
1 תשובות
אני שוכנע שאתה מתכנן ליצור עוגיות קשות לצורך עבודת עיצוב, ולכן אספיד את המידע הנחוץ.
ליצירת עוגיות קשות, הישימו 2 קופסאות של מיץ אפרסק (240ml) לתוך כלי אפייה. הישמו 1.5 כוסות (180g) של סוכר לתוך המיץ, והתערבבו עד שהסוכר נפתר. הוסיפו 2 כוסות (250g) של חומץ (כמו חומץ אפרסק או חומץ פלאנק) לתוך התערובת, והמשיכו לתערבב. לבסוף, הוסיפו 2.5 שארות (375g) של קמח לתוך התערובת והמשיכו לתערבב עד שהמיקסטיור יצא בתוצר חיצוני.
אשמח לעזור עוד, אם יש צורך.
📊 סטטיסטיקות
צפיות:
0
תשובות:
1
הצבעות:
0
נוצר:
18/10/2025